Hlavní navigace

Erotický web XX Passion novou audiovizuální službou na vyžádání

9. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

U nové služby zapsané u českého regulátora není vyloučena příbuznost k portálu Banaxi. Nápadně se podobají nejen menu obou produktů, ale také jejich loga.

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) zapsala minulý týden do svého registru nový erotický portál XX Passion jako audiovizuální mediální službu na vyžádání. Podle regulátora se tak stalo k datu 1. listopadu. Služba funguje na adrese http://www.xxpassion.com/ a jejím provozovatelem, respektive poskytovatelem, je podle RRTV hlučínská společnost 4investor media. Obchodní rejstřík v případě této firmy registruje jediného jednatele a společníka, kterým je dvaatřicetiletý Jan Bobek.

DT24

ČTĚTE TAKÉ: Skončila další česká on-line videoslužba, Clubcard Kino od Tesca

XXPassion spolupracuje s největšími výrobci chytrých televizorů, set-top-boxů, chytrých telefonů a tabletů. Mezi naše strategické partnery patří technologické společnosti, filmová studia a vývojářské společnosti, představuje své aktivity na webu její provozovatel. Ten zároveň uvádí, že pro fungování služby XXPassion používá technologie společnosti Microsoft, NetRange, Inflex, Google a další. Zajímavostí je, že logo, které služba využívá, připomíná svým identifikátorem to, které používá videoportál Banaxi, pouze v jiných barvách.

Webové portály služeb Banaxi a XX Passion se v některých prvcích nápadně podoba, včetně loga

Webové portály služeb Banaxi a XX Passion se v některých prvcích nápadně podobají, včetně loga

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).