Hlavní navigace

ESET Smart Security 4.2 Beta: firewall nyní s podporou vlastních profilů

29. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

ESET nabídl k otestování veřejnou betaverzi bezpečnostního balíčku Smart Security ve verzi 4.2. Stabilněji a efektivněji by měly fungovat všechny čtyři základní ochranné složky: antivirus, antispyware, antispam a osobní firewall. Nezajímavější prezentované novinky se ale týkají právě osobního firewallu, u kterého přibyla možnost vytvářet vlastní profily pro jeho různá nastavení v různých situacích. Dále bylo mj. vylepšeno skenování HTTPS komunikace a přibyla podpora nového e-mailového klienta…

ESET nabídl k otestování veřejnou betaverzi bezpečnostního balíčku Smart Security ve verzi 4.2. Stabilněji a efektivněji by měly fungovat všechny čtyři základní ochranné složky: antivirus, antispyware, antispam a osobní firewall. Nezajímavější prezentované novinky se ale týkají právě osobního firewallu, u kterého přibyla možnost vytvářet vlastní profily pro jeho různá nastavení v různých situacích. Dále bylo mj. vylepšeno skenování HTTPS komunikace a přibyla podpora nového e-mailového klienta Mozilla Thunderbird 3.

ESET Smart Security 4.2 také podporuje Windows Automated Installation Kit 2.0 z Windows 7 k vytváření záchranných CD pro obnovu systému. Balíček poběží i na již notně vousatých Windows NT 4.0 (podmínkou je ovšem šestý service pack), takže jej půjde nasadit i na starší počítače v korporátním prostředí. Veřejné testování bude probíhat až do uvedení ostré verze na trh, k čemuž by mělo dojít během prvního čtvrtletí roku 2010. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).