Hlavní navigace

Eurosport bude vysílat tenisový Australian Open minimálně do roku 2021

24. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Australian Open je pilířem exkluzivního portfolia Eurosportu, mezi které patří také přední tenisové turnaje, už více než 20 let,“ upozornil generální ředitel kanálu Peter Hutton.

Minimálně do roku 2021 bude vysílat panevropský tematický kanál Eurosport, který je dostupný v České republice i na Slovensku, tenisový Australian Open. Provozovatel kanálu o tom dnes informoval tiskovou zprávou. Exkluzivitu na atraktivní tenisový podnik získala stanice na další čtyři roky. Obnovené partnerství s organizací Tennis Australia, které započne rokem 2017, zahrnuje také exkluzivní vysílací práva na dva „zahřívací“ turnaje okruhu ATP v Brisbane a Sydney, Hopmanův pohár a exhibiční turnaj World Tennis Challenge.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Satelitní služba Skylink muže odpojit Eurosport SD, klientům nabídne HD verzi

Australian Open je pilířem exkluzivního portfolia Eurosportu, mezi které patří také přední tenisové turnaje, už více než 20 let. Eurosport se snaží zajistit si exkluzivní obsah a stavět na stávajících partnerstvích, což se nám s Tennis Australia daří díky zajištění dalších bonusových práv, která našim kanálům zajistí vysílání špičkového tenisu po celý měsíc. To umožňuje Eurosportu nabídnout divákům nepřekonatelný tenisový příběh a, spolu s plánovaným vylepšením naší produkce na místě, také jedinečný sportovní zážitek, uvedl při této příležitosti generální ředitel Eurosportu Peter Hutton.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).