Hlavní navigace

Eurosport nabízí na Rallye Monte Carlo novou technologii SimulCam

20. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
20. 1. 2011

Panevropský sportovní kanál Eurosport připravil na novou motoristickou sezónu pro své diváky další technologickou novinku, takzvaný SimulCam. Zájemce díky ní bude moci jednoduše porovnat, jak si na daném úseku trati vedou jednotliví závodníci. Inovace je představena divákům poprvé v těchto dnech na Rallye Monte Carlo. Graficky jsou pak znázorněny i jednotlivé rozdíly na trase.

ČTĚTE TAKÉ: Bundesliga poběží na Eurosportu 2 minimálně do roku 2015

Každý rok se snažíme o zlepšení kvality naší komunikace v souvislosti s řadou akcí zahrnutých do IRC, a používáme přitom nejnovější dostupné technologie. Uvedení SimulCam systému je dalším bodem na našem dlouhém seznamu úkolů, které plánujeme uvést v letošním roce. Konkrétně sportovní závody jsou disciplínami, kde nemáme možnost sledovat, jak jsou na tom přímí konkurenti, ale s novou technologií se k tomu blížíme, uvedl při této příležitosti šéfredaktor polského Eurosportu Adam Widomski.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).