Hlavní navigace

Evropská verze Playboy TV dostupná i v Česku začala vysílat širokoúhle

25. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Fanoušek zábavy pro dospělé už může vybírat na našem trhu z široké nabídky erotických stanic. Mezi těmi nejznámějšími můžeme jmenovat například Hustler nebo Brazzers.

Erotická televize Playboy TV ve verzi pro Evropu, která je dostupná i v nabídkách některých operátorů v České republice a na Slovensku, začala vysílat v širokoúhlém obrazovém formátu, tedy poměru stran 16:9. Server DigiZone.cz si tuto skutečnost ověřil ve službě Mobilní TV od T-Mobilu, kterou dlouhodobě monitoruje. Právě tady byla stanice donedávna dostupná pouze ve formátu 4:3. Společnost Channels, která tento program na našem trhu zastupuje, ho prezentuje jako lechtivý erotický zážitek s vysoce kvalitní světovou produkcí a vzrušujícím obsahem, který nepohorší. Stanice je dostupná pouze ve standardním rozlišení.

cif 24 - early cena - média

Erotická stanice Playboy TV Europe začala vysílat v širokoúhlém formátu
Autor: repro foto Playboy TV Europe

Erotická stanice Playboy TV Europe začala vysílat v širokoúhlém formátu

ČTĚTE TAKÉ: T-Mobile rozšíří nabídku své mobilní televize o erotiku a další sportovní kanál

Fanoušek zábavy pro dospělé už může vybírat na našem trhu z široké nabídky erotických stanic. Mezi těmi nejznámějšími můžeme jmenovat například Hustler. Zatímco jeho standardní verze je nadále překvapivě šířena pouze v poměru 4:3, vysoké rozlišení je od samého počátku ve formátu širokoúhlém. Ve stejném poměru stran je dostupná například i stanice Private. Za širokoúhlý formát považuje samozřejmost čím dál tím více provozovatelů, namátkou mimo jiné Brazzers TV Europe, Penthouse, Reality Kings nebo Dorcel. Z domácí produkce je ve formátu 16:9 dostupná erotická televize Leo TV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).