Hlavní navigace

Facebook koupil dárkovou službu Karma

19. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Karma umožňuje poslat dárky, okamžitě, snadno, prostřednictvím SMS, e-mailu a Facebooku. Můžete posílat prakticky „cokoliv“. Karma funguje jako obchod s nabídkou dárkových předmětů. Najdete dárek, z řady zdrojů, vytvoříte dárkový „poukaz“ a pošlete jej textovkou (podle Karmy nejpoužívanější způsob), emailem nebo jako zprávu na zeď uživateli na Facebooku. Příjemce může dárek přijmout nebo odmítnout. Pokud jej přijme, sdělí Karmě kam má dárek být doručen. Případně může dárek vyměnit za cokoliv …

Karma umožňuje poslat dárky, okamžitě, snadno, prostřednictvím SMS, e-mailu a Facebooku. Můžete posílat prakticky „cokoliv“.

Karma funguje jako obchod s nabídkou dárkových předmětů. Najdete dárek, z řady zdrojů, vytvoříte dárkový „poukaz“ a pošlete jej textovkou (podle Karmy nejpoužívanější způsob), emailem nebo jako zprávu na zeď uživateli na Facebooku. Příjemce může dárek přijmout nebo odmítnout. Pokud jej přijme, sdělí Karmě kam má dárek být doručen. Případně může dárek vyměnit za cokoliv  dalšího z nabídky Karmy. Případně ještě dárek sice přijmout, ale peníze věnovat na charitu.

Karma používá Facebook nejenom pro posílání poukazů, ale uživatelům také pomáhá najít kandidáty na dárek – prohledáváním statusů přátel a sledováním dat narození či změnám zaměstnání.

Zdroj: Karma is moving to Facebook: Why social gifting is about to get a lot more social

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).