Hlavní navigace

Facebook plánuje mezinárodní sídlo v rodišti Jamese Joyce

4. 10. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Globální sociální síť Facebook, respektive stejnojmenná americká společnost, jež síť vlastní, oznámila společně s irskou vládou záměr vybudovat v Dublinu své mezinárodní centrum. To bude poskytovat operační podporu a sortiment online techniky uživatelům a klientům z Evropy, Afriky a Blízkého východu. Rozhodli jsme se pro Irsko, protože se nám jevilo ze všech evropských míst, která jsme v této souvislosti navštívili, pro naše budoucí velitelství nejlepší, prohlašuje operační šéfka Facebooku…

Globální sociální síť Facebook, respektive stejnojmenná americká společnost, jež síť vlastní, oznámila společně s irskou vládou záměr vybudovat v Dublinu své mezinárodní centrum. To bude poskytovat operační podporu a sortiment online techniky uživatelům a klientům z Evropy, Afriky a Blízkého východu. Rozhodli jsme se pro Irsko, protože se nám jevilo ze všech evropských míst, která jsme v této souvislosti navštívili, pro naše budoucí velitelství nejlepší, prohlašuje operační šéfka Facebooku Sheryl Sandbergová. (Reuters)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).