Hlavní navigace

Fajnrock TV potěšila všechny rockery. Od září je dostupná přes internet

3. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Fajnrock TV by svým programem jistě obohatila nabídku českých satelitních programů, dostupná je však prozatím prostřednictvím vybraných kabelových a IPTV operátorů a nově také on-line.

Od 1. září začala vysílat prostřednictvím svých webových stránek on-line stream první čisté rocková televize v České republice – Fajnrock TV. Technicky zajišťuje fungování služby společnost Self Servis. Rockovým gurmánům slibujeme nabitý hudební program s vynikající muzikou a skvělou zábavou, uvedla televize na stránce komunitního portálu Facebook. Kromě internetu mohou tuto stanici ladit zájemci také u vybraných operátorů. Na satelitu prozatím program bohužel nevysílá.

DT24

K TÉMATU: Čeští rockeři budou mít vlastní hudební televizi u kabelových operátorů

Fajnrock TV hraje domácí i zahraniční rock od šedesátých let až po současnost prostřednictvím tematických bloků, a to čtyřiadvacet hodin, sedm dní v týdnu. Diváci se mohou těšit na záznamy z živých koncertů, speciální bloky Hard & Heavy a dále ve spolupráci například s Nuclear Blast nebo Warner Music na žhavé novinky v pořadu Rock Aktual. Fajnrock TV přináší i vlastní rockovou hitparádu, která je složena z deseti českých klipových novinek a nechybí ani aktuální rozhovory.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).