Hlavní navigace

Film Europe odložila nový vizuál pro CS kanály. Nasadí ho 1. května

14. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Programy pod hlavičkou CS TV, tedy Kino CS, Doku CS a Muzika CS, jsou součástí nabídek vybraných operátorů placené televize. U jejich zrodu stál zakladatel Film Europe Ivan Hronec.

Společnost Film Europe, která je kromě stejnojmenného programu také provozovatelem stanic pod hlavičkou CS TV, odložila „omlazení“ grafického vizuálu u svých vybraných kanálů. Serveru DigiZone.cz to potvrdila generální manažerka a výkonná ředitelka firmy Silvia Hroncová. Podle původních plánů mělo dojít k nasazení nového vizuálu ještě do konce roku 2012, nakonec se tak ale stane později. Nový vizuál intenzivně připravujeme a spustíme ho k 1. květnu, uvedla Hroncová.

KL24

K TÉMATU: Kanály CS TV chystají proměnu grafiky. Postará se o ní renomované studio Oreo

Omlazení grafiky se týká konkrétně programů pod značkou CS TV, tedy Kino CS, Doku CS a Muzika CS. Poprvé bude nový vizuál představen na konferenci České asociace elektronických komunikací, přiblížila Silvia Hroncová, která vede Film Europe v podstatě jako rodinný podnik. Zakladatelem společnosti je její manžel Ivan Hronec. Film Europe v minulosti provozovala také stanice pod hlavičkou Filmbox, ale ty později přešly přímo pod řízení společností SPI International.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).