Hlavní navigace

Finančním partnerem Milkovicsova chystaného kanálu Z24 se stal Vladimír Železný

7. 3. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Facebook
Na zítřejší tiskové konferenci televizních stanic Mňam a Mňau oznámí jejich provozovatel Pál Milkovics navázání spolupráce s Vladimírem Železným.

Na svém facebookovém profilu uveřejnil dnes provozovatel stanic Mňam a Mňau Pál Milkovics společnou fotografii se zakladatelem TV Nova a někdejším europoslancem Vladimírem Železným. Ten se měl stát partnerem chystané zpravodajské televize Z24. Na dotaz serveru DigiZone Milkovics potvrdil spolupráci se Železným, který podle něj finančně vstoupil do chystaného zpravodajského kanálu Z24. Ten měl být podle původních plánů spuštěn už loni v září. V tuto chvíli nemohu říci více, než že se Vladimír Železný stal finančním partnerem Z24 a že je pro nás velkou ctí, že náš projekt získal podporu takové osobnosti, uvedl pro DigiZone Milkovics. Další podrobnosti oznámí zítra odpoledne na tiskové konferenci televizních stanic Mňam a Mňau.

PSALI JSME: Milkovics upřesnil podobu plánované třetí stanice, mělo by jít o zpravodajský kanál

Pál Milkovics a Vladimír Železný.
Autor: Facebook

Pál Milkovics a Vladimír Železný.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).