Hlavní navigace

Firmy.cz: nový katalog firem portálu Seznam

11. 1. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Česká portálová jednička Seznam uvedla do ostrého provozu oddělený katalog firem na http://www.firmy.cz. Při listopadovém spuštění veřejné testovací verze zakladatel Seznamu Ivo Lukačovič na svém blogu vysvětloval, že cílem je zhotovit takovou službu, která bude vytvořena s důrazem na hledajícího uživatele, nikoliv platícího inzerenta.

Česká portálová jednička Seznam uvedla do ostrého provozu oddělený katalog firem na http://www.fir­my.cz. Při listopadovém spuštění veřejné testovací verze zakladatel Seznamu Ivo Lukačovič na svém blogu vysvětloval, že cílem je zhotovit takovou službu, která bude vytvořena s důrazem na hledajícího uživatele, nikoliv platícího inzerenta.

Služba Firmy.cz kombinuje klasický katalog a fulltextový vyhledávač a v její databázi je nyní přes 322 tisíc firem a institucí tříděných podle regionu. Firemní katalog dostane novou podobu, lepší funkcionalitu a hlavně svoji vlastní adresu Firmy.cz. Bude se tak moci zařadit po bok takových úspěšných projektů s vlastní adresou, jako jsou Mapy.cz, Spolužáci.cz, Lidé.cz, Sreality.cz, Sauto.cz a další, komentuje inovovanou službu předseda představenstva Seznamu Ivo Lukačovič. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).