Hlavní navigace

Flickr přichází s novým vzhledem

12. 9. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Oblíbená komunitní síť pro sdílení fotografií, webový server Flickr, připravuje nový design. Ten by se měl naostro objevit během několika následujících týdnů, registrovaní uživatelé ho ovšem mohou v rámci nové homepage shlédnout již teď. Změna designu pravděpodobně může souviset s nedávným odchodem zakladatelů serveru. Ve srovnání s původní verzí homepage, která zůstala beze změny prakticky několik let, nový design dává větší prostor uživatelským fotografiím a dění v diskuzích. Server tak chce…

Oblíbená komunitní síť pro sdílení fotografií, webový server Flickr, připravuje nový design. Ten by se měl naostro objevit během několika následujících týdnů, registrovaní uživatelé ho ovšem mohou v rámci nové homepage shlédnout již teď.

Změna designu pravděpodobně může souviset s nedávným odchodem zakladatelů serveru. Ve srovnání s původní verzí homepage, která zůstala beze změny prakticky několik let, nový design dává větší prostor uživatelským fotografiím a dění v diskuzích. Server tak chce položit větší důraz na komunitní povahu služby. Změny celkového designu služby by se měly nést v podobném duchu. (Flickr Blog, CnetNews)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).