Hlavní navigace

freeSAT zařadí od února jako první satelitní operátor v Česku kanál Slovak Sport 2 HD

30. 1. 2014
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

„Konečně se nám podařilo prolomit hradbu a začínáme pronikat do nabídek dalších operátorů,“ pochválil si pro DigiZone.cz generální ředitel programu Róbert Greguš.

Rozšíření programové nabídky pro své zákazníky v České republice chystá společnost UPC DTH, která provozuje satelitní televizi freeSAT. V programovém rastru operátora se v horizontu několika dní objeví stanice Slovak Sport 2 HD. Smlouvu s operátorem jsme podepsali od 1. února. Kdy se objevíme v nabídce, to už nyní záleží na UPC. Může to být už zítra, uvedl pro DigiZone.cz generální ředitel Slovak Sportu Róbert Greguš. Zákazníci UPC tak budou mít nyní ke Slovak Sportu 2 HD přístup jak na satelitu, tak i kabelu. U společnosti UPC Česká republika se navíc objeví i SD verze Slovak Sportu 1.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Kabelová televize UPC zařazuje do nabídky Slovak Sporty s Premier League

Konečně se nám podařilo prolomit hradbu a začínáme pronikat do nabídek dalších operátorů, pochválil si Greguš. Na otázku, zdali se v nabídce satelitní služby freeSAT objeví i další programy z rodiny Slovak Sportu, odpověděl jejich šéf následovně: Byli bychom pochopitelně rádi, ale vše záleží na jednáních a satelitní kapacitě, kterou má operátor k dispozici. Jedinou společnosti, která doposud v České republice Slovak Sport 2 HD nabízela, je operátor Telefónica Czech Republic. Stanice je šířena v rámci jeho IPTV nabídky O2TV. Dále je stanice dostupná přes službu Topfun televize.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: Startuje Slovak Sport 2, do nabídky ho zařadí O2TV a Topfun televize

Slovak Sport 2 HD uvádí exkluzivně pět utkání z každého kola Premier League a další přenosy evropských a světových sportovních událostí včetně argentinské a belgické fotbalové ligy nebo tenisové WTA Tour. Slovak Sport 1 oproti tomu vysílá exkluzivně pouze jedno utkání z každého kola Premier League a také přenosy dalších atraktivních sportovních akcí: atletických závodů, zápasů házené nebo utkání ruské fotbalové ligy. Do této televizní rodiny patří ještě Slovak Sport 3, který funguje jako volně šířený program, ale pouze na Slovensku. V DVB-T je dostupný v multiplexu společnosti Towercom.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).