Hlavní navigace

Freesat žertuje na apríla. Je tu „Jaro plné filmů“, ale nejen to

1. 4. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Akce zaměřená na nové zákazníky dává do hry především balíček Medium HD na měsíc zdarma a také nějaké ty filmové premiéry na kanálech Filmbox Pak.

Všichni noví zákazníci této satelitní služby mohou nyní minimálně měsíc využívat speciálně připravených bonusů. Jde o zmiňovaný balíček Freesat Medium HD, který je nyní na měsíc zdarma, dále pak dva měsíce bezplatného navýšení na balíček Freesat Plus HD a k dispozici jim je také balíček Filmbox Pak, a to opět na dva měsíce zdarma.

Bohužel na webových stránkách panuje u obou programových balíčků, tedy Freesat Medium HD a Freesat Plus HD, zmatek v počtu sledovatelných kanálů, což je vidět z galerie níže s odchycenými obrazovkami. Udávají totiž pro oba programové balíčky to samé číslo, tj. více než 115 kanálů, z toho 17 stanic v HD, tedy ve vysokém rozlišení. A údaje se navíc liší od jiné části webu. Nelenil jsem tedy a zavolal na zákaznickou linku…

ČTĚTE TAKÉ: AXN nabídne na Freesatu měsíc zdarma

Freesat deklaruje v České republice více než 120 tisíc zákazníků

V tiskové zprávě se sice o aprílu nehovoří, ale píše se, že všechny tři bonusy jsou novým zákazníkům dostupné od dnešního dne, tedy od 1. dubna 2016. A co má tedy být (i podle zákaznické linky) nabízeno? Balíčky prý sedí, jen se liší počet kanálů, který je k dispozici. Nejlepší prý bude, když se na nabídku podívám v sekci Klientský servis a Dokumenty ke stažení.

Freesat Medium HD by tak měl obsahovat „více než 95 kanálů“ a Freesat Plus HD „více než 115 kanálů“. Jarní nabídku Freesatu pak doplňuje Filmbox Pak obsahující stanice FilmBox Extra HD, FilmBox Premium, FilmBox Plus a FilmBox Family.

Abyste to nemuseli hledat, PDF nabídka Freesatu je ke stažení níže a v ní se dozvíte i o počtu HD kanálů v tom kterém balíčku.

BRAND24

Ke stažení: Freesat – Programovy_pruvodce-duben 2016

Satelitní službu Freesat provozuje společnost UPC DTH S.à r.l. se sídlem v Lucembursku. Ta poskytuje služby satelitní televize v Maďarsku, České republice a na Slovensku a navíc řídí služby poskytovatele satelitní televize v Rumunsku. Její služby, známé pod názvem UPC Direct na maďarském trhu, Freesat v České republice a na Slovensku a Focus Sat v Rumunsku, využívá více než 830 000 zákazníků. UPC DTH S.à r.l. je dceřinou společností Liberty Global plc.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).