Hlavní navigace

Game Page se vrátila na obrazovky, pod jiným názvem ji vysílá Sport 5

9. 12. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Magazínem bude provázet bývalý šéfredaktor časopisu Score Tomáš Zvelebil, kterého mohou hráči znát coby Aliho. Vlastní herní rubriku tu má i režisér a herec Jakub Kohák.

Herní magazín Game Page, který se vysílal do 30. června loňského roku v České televizi, a poté byl z obrazovky nenávratně stažen, zažívá své znovuzrození. V inovované podobě se od uplynulého víkendu objevuje na tematickém kanálu Sport 5, který mimo jiné vysílá jako volně šířená stanice pro území Prahy a středních Čech v multiplexu 3 společnosti Czech Digital Group (CDG). Serveru DigiZone.cz to sdělil programový ředitel kanálu Ondřej Koubek. Staronový magazín je součástí přerodu Sportu 5 z čistě motoristické televize na stanici se širším záběrem, kde nebude chybět mimo jiné i lifestyle.

K TÉMATU: Sport 5 má zájem o návrat herního magazínu Game Page, jedná s jeho tvůrci

Nový týdeník ponese název Hrajeme s Alim. Fanouškům her není třeba vysvětlovat, že hlavní postavou bude Ali, vlastním jménem Tomáš Zvelebil, bývalý šéfredaktor časopisu Score, moderátor pořadu České televize Game Page a designér her. Zároveň je jasné, že Ali, v duchu jeho dlouhodobého přístupu ke hrám a technologiím, nabídne pohled s humorem a v širším kontextu, popsal Koubek. Samostatnou herní rubriku povede známý herec a režisér Jakub Kohák. Hrát s Alim bude i Mirek Crafák, autor kanálu “Minecrafak”.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Další várka nových stanic: Sport 5 ode dneška pro Pražáky, Senzi TV pro Slováky

Diváci budou moci vidět nový herní magazín v premiéře vždy jednou týdně, a to v sobotu od 13 hodin. Počítačové hry a technologie s nimi spojené jsou v dnešní době zásadním odvětvím, se kterým se setkal snad každý z nás. Osobně mám proto radost, že můžeme našim divákům nabídnout pravidelný pořad z herního prostředí, který navíc zastřešuje tak významná osobnost, jako je Tomáš Zvelebil, konstatoval ředitel stanice Sport 5 Martin Šlechta. Kromě DVB-T je stanice dostupná také na satelitu a v rámci placených nabídek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).