Hlavní navigace

GetPersonas.com a Mozilla Add-ons se definitivně sloučí

9. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Weby GetPersonas.com a Mozilla Add-ons se sloučí do jednoho. Lehké motivy vzhledu Personas pro Firefox 3.6 a vyšší tak během následujících týdnů budou k dispozici výhradně na portálu Mozilla Add-ons, kde jsou i další doplňky včetně rozšíření a klasických témat vzhledu. Web GetPersonas.com s galerií dostupných lehkých motivů vzhledu funguje ještě z doby, kdy celý projekt Personas byl jen experimentem Mozilla Labs. Nakonec se však jeho hlavní funkcionalita stala nativní součástí Firefoxu právě od…

Weby GetPersonas.com a Mozilla Add-ons se sloučí do jednoho. Lehké motivy vzhledu Personas pro Firefox 3.6 a vyšší tak během následujících týdnů budou k dispozici výhradně na portálu Mozilla Add-ons, kde jsou i další doplňky včetně rozšíření a klasických témat vzhledu. Web GetPersonas.com s galerií dostupných lehkých motivů vzhledu funguje ještě z doby, kdy celý projekt Personas byl jen experimentem Mozilla Labs. Nakonec se však jeho hlavní funkcionalita stala nativní součástí Firefoxu právě od aktuální verze 3.6. Při příležitosti začlenění Personas do Firefoxu 3.6 se lehké motivy vzhledu začaly objevovat i na portálu Mozilla Add-ons.

Mozilla Add-ons tedy v dohledné době bude jejich jediným oficiálním zdrojem. Lehké motivy vzhledu dle neoficiálních čísel používá dvacet procent uživatelů Firefoxu 3.6. Samotných motivů vzhledu je k dispozici již několik desítek tisíc a jejich počet neustále narůstá. Z původního experimentálního rozšíření Personas je nyní Personas Plus. Nabízí pokročilé funkce, které do Firefoxu nepronikly. Třeba správu oblíbených motivů. Navíc je kompatibilní i se staršími verzemi Firefoxu. (Mozilla.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).