Hlavní navigace

Gigamánie: další pohyby

9. 3. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Gigabajtový email již neznamená náskok před konkurencí. Chce to pořádnou aplikaci. Prim dnes hraje JavaScript. Earthlink začal vyvíjet aplikaci flashovou, mezi jejíž největší výhody bude např. patřit možnost ukládání až 100 emailů do vyrovnávací paměti. To je věc první. (Milan Kryl) Druhá se týká inbox.com, který údajně coming soon. Další 1GB email na obzoru, řeknete si. Ale podle zákulisních informací za ním údajně stojí čeští odborníci Petr Staníček a David Bureš. Nějak mi to nejde dohromady.…

Gigabajtový email již neznamená náskok před konkurencí. Chce to pořádnou aplikaci. Prim dnes hraje JavaScript. Earthlink začal vyvíjet aplikaci flashovou, mezi jejíž největší výhody bude např. patřit možnost ukládání až 100 emailů do vyrovnávací paměti. To je věc první. (Milan Kryl) Druhá se týká inbox.com, který údajně coming soon. Další 1GB email na obzoru, řeknete si. Ale podle zákulisních informací za ním údajně stojí čeští odborníci Petr Staníček a David Bureš. Nějak mi to nejde dohromady. Pro koho dělají, Houstone?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).