Hlavní navigace

Gmail, Google Talk, Google Apps, Google+ už několik hodin mají výpadky

10. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„502. That’s an error“ se dozvíte po několika minutách čekání na služby z Google Apps. V Google+ se místo Google Talk objeví informace o chybě se stejným číslem. A klasický Gmail poslouží „Oops… the system encountered a problem (#502)“. Že v tom nejste sami vám naštěstí pomůže odhalit Twitter, kde se začínají objevovat komentáře typu „Padá GTalk a GMail, něco si přej!“

502. That’s an error“ se dozvíte po několika minutách čekání na služby z Google Apps. V Google+ se místo Google Talk objeví informace o chybě se stejným číslem. A klasický Gmail poslouží „Oops… the system encountered a problem (#502)“. Že v tom nejste sami vám naštěstí pomůže odhalit Twitter, kde se začínají objevovat komentáře typu „Padá GTalk a GMail, něco si přej!

Apps Status Dashboard od Google aktuálně (17:55) nic neukazuje. 

DODATEK: 17:59 – podle všeho šlo jenom o výpadek v délce několika minut

DODATEK 19:00 – Vypadá to, že Chrome se stal na Gmailu závislý více než je zdrávo, výpadek přinesl pády Chrome (viz například zde), který se dal použít pouze pokud došlo k odpojení (a tím deaktivaci synchronizační funkce).

DODATEK 22:15 – Problémy pokračují, Google+ nabízí pouze „500. That’s an error.“

DODATEK 22:25 : Apps Status Dashboard ukazuje výpadek pro Gmail i Google Drive – pro Gmail je zmíněno celkem 18 minut výpadku. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).