Hlavní navigace

Google brzy přizve 100 000 lidí k testování Google Wave

22. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Google Wave se brzy otevře 100 000 dalších testerů z řad veřejnosti. Můžete se zapsat mezi zájemce. Od 30. září začne Google posílat pozvánky dohromady pro 100 000 čekatelů, kteří si budou moci službu vyzkoušet. Připomeňme, že Google Wave je úplně nová komunikační platforma, která byla poprvé představena letos v květnu na konferenci Google I/O. Přístup k ní mají mimo zaměstnanců Googlu jen někteří vybraní vývojáři.

Google Wave se brzy otevře 100 000 dalších testerů z řad veřejnosti. Můžete se zapsat mezi zájemce. Od 30. září začne Google posílat pozvánky dohromady pro 100 000 čekatelů, kteří si budou moci službu vyzkoušet. Připomeňme, že Google Wave je úplně nová komunikační platforma, která byla poprvé představena letos v květnu na konferenci Google I/O. Přístup k ní mají mimo zaměstnanců Googlu jen někteří vybraní vývojáři.

Google Wave je webová aplikace kombinující různé možnosti komunikace a interakce mezi uživateli Internetu. Google se rozhodl namixovat e-mail a chat, sdílení dokumentů a obrázků nebo online hraní her do jedné služby. Díky otevřenému API budou moci do Google Wave přidávat vlastní aplikace i třetí strany. Význam Google Wave by mohl výrazně stoupnout s uvedením Chrome OS. (Zdroják.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).