Hlavní navigace

Google mail jako síťový disk? Proč ne

1. 9. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Někdy si stačí jen přát. Přál jsem si článek o možnosti využívat Gmail jako síťový disk. A hle, Dušan Janovský pro Root napsal článek, kterak Richard Jones naprogramoval GmailFS. Dušan pochybuje, zda to je k něčemu dobré, ale já si myslím, že ano. Pokud střídáte síťové okolí a počítače, může se pár set megabajtů stálého úložiště hodit. O dva dni Dušana předběhl Milan Kryl s přehledem vlastností GmailFS přeloženým z angličtiny. Milanovým příznivcům prozradím, že jej pravděpodobně brzy uvidí i na…

Někdy si stačí jen přát. Přál jsem si článek o možnosti využívat Gmail jako síťový disk. A hle, Dušan Janovský pro Root napsal článek, kterak Richard Jones naprogramoval GmailFS. Dušan pochybuje, zda to je k něčemu dobré, ale já si myslím, že ano. Pokud střídáte síťové okolí a počítače, může se pár set megabajtů stálého úložiště hodit. O dva dni Dušana předběhl Milan Kryl s přehledem vlastností GmailFS přeloženým z angličtiny. Milanovým příznivcům prozradím, že jej pravděpodobně brzy uvidí i na Lupě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).