Hlavní navigace

Google si brousí zuby na doménu gmail.pl

19. 2. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Krátce po otevření freemailové služby Gmail vyhledávače Google přichází zpráva, že se Google snaží u soudu získat doménu gmail.pl patřící nyní Skupině mladých umělců a literátů (Grupa Mlodych Artystow i Literatow). Jestli se Google pokusí získat i již registrovanou doménu gmail.cz v tuto chvíli zjišťujeme. Není však vůbec jisté, že Google bude moci v Evropě své freemailové služby nabízet pod značkou Gmail. O tom více v článku Google možná v Evropě přijde o značku Gmail na našem sesterském…

Krátce po otevření freemailové služby Gmail vyhledávače Google přichází zpráva, že se Google snaží u soudu získat doménu gmail.pl patřící nyní Skupině mladých umělců a literátů (Grupa Mlodych Artystow i Literatow). Jestli se Google pokusí získat i již registrovanou doménu gmail.cz v tuto chvíli zjišťujeme. Není však vůbec jisté, že Google bude moci v Evropě své freemailové služby nabízet pod značkou Gmail. O tom více v článku Google možná v Evropě přijde o značku Gmail na našem sesterském serveru Root.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).