Hlavní navigace

Google Sites nyní se šablonami pro kompletní weby

18. 11. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Google Sites, tedy relativně mladá služba internetového kolosu Google pro jednoduchou tvorbu vlastních webových stránek a jejich hostování, přichází nyní s dalším zjednodušením: šablonami pro kompletní weby. Neplést s tématy vzhledu, které Google Sites nabízí od svého začátku. Tentokrát je řeč o šablonách, které usnadní naplnění webu obsahem. Doposud byly součástí služby šablony pro jednotlivé dílčí stránky připravovaného webu. Nyní Google Sites poskytuje šablony pro kompletní řešení webu.…

Google Sites, tedy relativně mladá služba internetového kolosu Google pro jednoduchou tvorbu vlastních webových stránek a jejich hostování, přichází nyní s dalším zjednodušením: šablonami pro kompletní weby. Neplést s tématy vzhledu, které Google Sites nabízí od svého začátku. Tentokrát je řeč o šablonách, které usnadní naplnění webu obsahem. Doposud byly součástí služby šablony pro jednotlivé dílčí stránky připravovaného webu. Nyní Google Sites poskytuje šablony pro kompletní řešení webu. Stačí je pouze naplnit obsahem.

V české verzi služby tato funkce zatím není dostupná. V té anglické ale uživatelé naleznou šablony pojmenované třeba jako employee intranets, project tracking sites, family sites, neighborhood associations atd. Jde tedy o kompletní návrhy webů pro různé účely obsahující jak vlastní obsahovou strukturu, tak i grafickou šablonu. (GUG.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).