Hlavní navigace

Google Browser Sync pro uživatele Firefoxu

12. 6. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Google na konci minulého týdne představil opět novou službu Google Browser Sync. Jde o rozšíření pro prohlížeč Firefox, které umožňuje synchronizovat oblíbené položky, uložená hesla, historii navštívených stránek, cookies nebo otevřené panely mezi více prohlížeči. Můžete tak například snadno synchronizovat svůj Firefox třeba na počítači v práci a doma nebo na stolním počítači a notebooku. Problém pro některé uživatele by mohl představovat fakt, že soukromá data vč. hesel jsou uložena na…

Google na konci minulého týdne představil opět novou službu Google Browser Sync. Jde o rozšíření pro prohlížeč Firefox, které umožňuje synchronizovat oblíbené položky, uložená hesla, historii navštívených stránek, cookies nebo otevřené panely mezi více prohlížeči. Můžete tak například snadno synchronizovat svůj Firefox třeba na počítači v práci a doma nebo na stolním počítači a notebooku. Problém pro některé uživatele by mohl představovat fakt, že soukromá data vč. hesel jsou uložena na serverech Googlu. (FFLOG – František Fuka)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).