Hlavní navigace

Google vydal Google Earth pro iPhone

27. 10. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Google dnes vydal historicky první verzi aplikace Google Earth pro mobilní telefony, ta je zatím určená pouze přístrojům Apple iPhone a plně využívá všech specifik jejich ovládání. iPhone sice již dříve obsahoval defaultně instalovaný program Google Maps, oproti němu však Google Earth nabízí řadu nových funkcí, jako jsou animované přechody mezi pozicemi nebo 3D náhled terénu. Z dalších aplikací společnosti je podporováno vyhledávání firem přes Google Local Search a zobrazován fotografií z…

Google dnes vydal historicky první verzi aplikace Google Earth pro mobilní telefony, ta je zatím určená pouze přístrojům Apple iPhone a plně využívá všech specifik jejich ovládání. iPhone sice již dříve obsahoval defaultně instalovaný program Google Maps, oproti němu však Google Earth nabízí řadu nových funkcí, jako jsou animované přechody mezi pozicemi nebo 3D náhled terénu. Z dalších aplikací společnosti je podporováno vyhledávání firem přes Google Local Search a zobrazován fotografií z Panoramia. Přidanou hodnotu ve formě mobilních funkcí představuje podpora lokalizace uživatele. (Google blog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).