Hlavní navigace

Harry Potter and the Half-Blood Prince již na Internetu

18. 7. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Necelé dva dny po oficiálním vydání šestého dílu Harryho Pottera se již na Internetu objevila pirátská verze, samozřejmě v angličtině. Informaci o tom přinesl snad již každý zpravodajský server v zemi. Našel jsem formáty pdf, txt i doc, ale je možné, že si mladého čaroděje najdete i v mp3. Holt, někdo prvních 13 hodin četl, někdo skenoval a někdo předčítal. Oficiální český překlad by se na pultech měl objevit až v únoru příštího roku, na Slovensku do Vánoc. Neoficiální české verzi dávám měsíc,…

Necelé dva dny po oficiálním vydání šestého dílu Harryho Pottera se již na Internetu objevila pirátská verze, samozřejmě v angličtině. Informaci o tom přinesl snad již každý zpravodajský server v zemi. Našel jsem formáty pdf, txt i doc, ale je možné, že si mladého čaroděje najdete i v mp3. Holt, někdo prvních 13 hodin četl, někdo skenoval a někdo předčítal. Oficiální český překlad by se na pultech měl objevit až v únoru příštího roku, na Slovensku do Vánoc. Neoficiální české verzi dávám měsíc, maximálně dva.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).