Hlavní navigace

HBO pořádá soutěž k seriálu Hra o trůny, výhrou je cesta na výstavu do Amsterdamu

22. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO HBO začalo před několika týdny vysílat třetí řadu tohoto populárního fantasy seriálu. Při příležitosti soutěže odmění celkem pět výherců, kterým věnuje i Blu-ray a DVD.

Právě dnes, tedy 22. dubna, startuje společnost HBO Česká republika, provozovatel stanic pod hlavičkou HBO, novou soutěž ke svému fantasy seriálu Hra o trůny. V případě výhry získá soutěžící možnost odcestovat do Amsterdamu na výstavu týkající se právě tohoto televizního kusu, který před několika týdny dorazil na obrazovku HBO se svou třetí řadou. HBO na tuto možnost upozornilo prostřednictvím svých webových stránek a při příležitosti soutěže natočilo také speciální promo klip, který se objevuje přímo ve vysílání.

MMF24

K TÉMATU: První díl třetí série nejstahovanějšího seriálu Hra o trůny je na internetu dostupný zdarma

Soutěž startuje v pondělí, 22. dubna a bude pokračovat po další dva pondělky (29. dubna a 6. května) při příležitosti uvedení premiérových dílů třetí řady Hry o trůny. Princip je jednoduchý – bezprostředně po skončení 4., 5. a 6. dílu bude na HBO odvysílán krátký spot s tematickou soutěžní otázkou. Účastník soutěže tedy bude muset odpovědět celkem na tři otázky ze spotů a jednu doplňující tipovací otázku, která bude následně zveřejněna na webu HBO, uvádí HBO na svém webu. Odpovědi pak bude nutné zaslat prostřednictvím formuláře do 7. května. HBO odmění celkem pět výherců, ale možnost odcestovat do Amsterdamu získá pouze jeden z nich.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).