Hlavní navigace

HBO spustilo mobilní verzi svého webového portálu

25. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 8. 2010

Společnost HBO Česká republika spustila speciální webový portál, který je uzpůsoben pro fungování v mobilním telefonu. Zájemci ho najdou na adrese http://m.hbo.cz. Takovouto podobu webu z českých televizí provozuje například zpravodajská ČT 24. Všechny mobilní telefony si ale nemusí s obsahem poradit. Jsou zde totiž například i videa, se kterými mohou mít přístroje bez operačního systému problémy.

ČTĚTE TAKÉ: HBO nabídne premiérový seriál o mafii a pět vlastních českých dokumentů

Zájemci o tento filmový kanál najdou ve svém mobilním telefonu například aktuální zpravodajství ze světa stříbrného plátna, to je věnované především Hollywoodu, rozhovory s herci a také informace o filmech, které jsou na HBO vysílány. V horní části stránky jsou pak mimo jiné záložky Program (zde je pouze schéma HBO) a Vyhledávání. I přesto, že jsme byli při používání portálu v 3G síti jednoho z mobilních operátorů, některé stránky se načítaly velmi pomalu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).