Hlavní navigace

HD formát u kanálů Film+ nebo Fishing and Hunting? Termín zatím není stanoven

24. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Prioritou IKO Kabel je v současné době především úspěšné uvedení programu Comedy Central Extra na český a slovenský trh. V příštím roce chce společnost spustit kanál věnovaný sportu.

Společnost IKO Kabel, která je v České republice a na Slovensku provozovatelem tematických stanic Film+ a Fishing and Hunting, prozatím nemá stanovený termín, kdy by některá z jejích stanic mohla začít vysílat ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Serveru DigiZone.cz to řekla šéfka českého zastoupení společnosti Erika Luzsicza. Oba programy bychom mohli spustit v HD kvalitě, ale v tuto chvíli to pro nás není priorita, uvedla Luzsicza.

MMF24

Z ARCHIVU: Kanál Film+ ve 3D? Zatím to nebude tak horké

Společnost IKO Kabel bohužel nenasadí v nejbližší době ani širokoúhlý formát u obou programů. Stejně jako s HD vysíláním s ním časem počítá, ale přesný termín není stanoven. Připomeňme, že IKO už před dvěma lety v tiskových zprávách zdůrazňovalo, že se na HD formát připravuje a hovořilo dokonce už i o 3D. Mezi priority společnosti ale patří v tuto chvíli uvedení kanálu Comedy Central Extra na český a slovenský trh, v příštím roce by se pak měli diváci dočkat programu se sportovní tematikou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).