Hlavní navigace

Hlavenka o změnách v AAC

13. 10. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Pojďme si trochu odpočinout od Invexu. Jiří Hlavenka se na Živě věnuje reorganizaci českobudějovického holdingu AAC: Na příkladu AAC je rovněž dobře vidět, jak český trh s výpočetní technikou kopíruje tradičně ten světový, ovšem se zhruba dvouletou ztrátou. Zatímco svět měl nejhorší propad v letech 2001–2, u nás je to v letech 2003–4. To však lze obrátit i v pozitivní závěr: protože se světový trh od roku 2003 zvedá, v roce 2004 velmi prudce, dojde u nás k lepším časům pro počítačové výrobce v…

Pojďme si trochu odpočinout od Invexu. Jiří Hlavenka se na Živě věnuje reorganizaci českobudějovického holdingu AAC: Na příkladu AAC je rovněž dobře vidět, jak český trh s výpočetní technikou kopíruje tradičně ten světový, ovšem se zhruba dvouletou ztrátou. Zatímco svět měl nejhorší propad v letech 2001–2, u nás je to v letech 2003–4. To však lze obrátit i v pozitivní závěr: protože se světový trh od roku 2003 zvedá, v roce 2004 velmi prudce, dojde u nás k lepším časům pro počítačové výrobce v příštím a zejména v přespříštím ro­ce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).