Hlavní navigace

Hostem chatu na webu ČT bude šéf jejího zpravodajství

9. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 1. 2009

Jen málokterý rok v historii České republiky by se našel z hlediska zpravodajství tak exponovaný jako ten letošní, uvádí na svém webu zpravodajský kanál České televize ČT 24. Není proto žádným překvapením, když si veřejnoprávní médium pozvalo na dnešní jedenáctou hodinu dopolední k chatu právě šéfa svého zpravodajství Milana Fridricha. Mezi tématy by se mohlo objevit např. naše předsednictví Evropské unii, které je v prvním pololetí letošního roku publicistickou prioritou.

Podobný úkol by se pak podle ČT týkat i červnových voleb do Evropského parlamentu, stejně jako nekončícího boje opozice, která chce prosadit předčasné volby. Zeptat se budete moci i na nové programové formáty, na změny ve struktuře zpravodajství, na další rozvoj zpravodajské stanice ČT24, na pořady a samozřejmě na vše ostatní, co vás zajímá. Milan Fridrich bude odpovídat v on-line rozhovoru od 11:00 hod. Pokud máte jakoukoliv otázku, můžete ji položit zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).