Hlavní navigace

Hulu.com spuštěn, ale Češi mají smůlu

12. 3. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Po několika měsících testování přešel videoserver Hulu.com do ostrého provozu. Uživatelům nabízí epizody z několika desítek populárních seriálů předních televizních společností včetně slavných hitů. Namátkou: 24 hodin, Battlestar Galactica, Buffy přemožitelka upírů, Nemocnice Chicago Hope, Futurama, Hrdinové, Dr. House, Zákon a pořádek, Útěk z vězení, Roswell , Simpsonovi a mnoho dalších. Bohužel přístup z České republiky je blokován, takže jde o další službu, kterou můžeme Američanům jen tiše…

Po několika měsících testování přešel videoserver Hulu.com do ostrého provozu. Uživatelům nabízí epizody z několika desítek populárních seriálů předních televizních společností včetně slavných hitů. Namátkou: 24 hodin, Battlestar Galactica, Buffy přemožitelka upírů, Nemocnice Chicago Hope, Futurama, Hrdinové, Dr. House, Zákon a pořádek, Útěk z vězení, Roswell , Simpsonovi a mnoho dalších. Bohužel přístup z České republiky je blokován, takže jde o další službu, kterou můžeme Američanům jen tiše závidět. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).