Hlavní navigace

Hynek Chudárek končí v Óčku, kvůli kandidatuře na ředitele ČT

1. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 9. 2011

Výkonný ředitel hudební televize Óčko Hynek Chudárek z této stanice odchází. Chce tak získat lepší pozici při blížící se volbě na post generálního ředitele České televize. Informoval o tom server iDNES.cz, který patří stejně jako Óčko do portfolia společnosti Mafra media. Chudárkovo vyjádření se však zpravodajskému portálu nepodařilo získat. Vedení stanice převzal generální ředitel Jiří Balvín.

BRAND24

K TÉMATU: Ředitelem ČT chce být znovu i výkonný šéf Óčka Hynek Chudárek

Ačkoliv si je plně vědom, že nový generální ředitel vyjde z náročného výběrového řízení, jehož výsledek nelze předjímat, chce do tohoto řízení vstoupit jako zcela nezávislý kandidát, který nebude spojen s žádnou mediální skupinou nebo televizní stanicí, cituje iDNES tiskovou zprávu, která se týká Chudárkova odchodu. Zpráva se objevila včera večer také v informační liště zpravodajského kanálu ČT 24. Chudárek už se jednou o post generálního ředitele ČT ucházel. Předloni do výběrové řízení vstupoval s možným zrušením reklamy a odmítal konkurenční boj s Novou a Primou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).