Hlavní navigace

HyperMedia kupuje slevový server KupDnes

2. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Slevový server KupDnes má nového majitele. Je jím společnost HyperMedia, která provozuje také slevový server HyperSlevy.

Slevový server KupDnes patří společnosti Internet Info (mimo jiné i vydavateli Lupa.cz) a patří do skupiny menších slevových serverů kolem dvacáté až čtyřicáté pozice na trhu dle obratu (údaje jsou nepřesné, proto ten „drobný“ rozptyl). 

Cena za odkup nebyla oznámena. HyperMedia hodlá značku KupDnes dále provozovat jako samostatnou, vedle portálu HyperSlevy

„Díky akvizici portálu KupDnes.cz významně posílíme svou pozici na trhu. Našim klientům budeme moci nabízet inzerci na třech slevových serverech mírně odlišného typu, díky tomu již nebudou muset hledat další portály pro oslovení široké cílové skupiny zákazníků,“ uvedl Petr Beneš, výkonný ředitel společnosti HyperMedia, která na českém internetu i v zahraničí provozuje celou řadu úspěšných webů a portálů. „Portál KupDnes.cz budeme aktivně propagovat a vylepšovat. Očekáváme, že na tomto serveru budeme nabízet přes sto slevových akcí měsíčně,“ doplnil Beneš.

BRAND24

HyperMedia hodlá portál dále zdokonalovat a postupně rozšiřovat o nové funkce. Pokud se nové funkce osvědčí, budou implementovány i do dalších slevových portálů v produktovém portfoliu společnosti. Začátkem roku 2012 pak projde portál KupDnes.cz rozsáhlejší změnou designu, která přispěje k posílení jeho atraktivity, přehlednosti a snadnějšímu ovládání.     

Zdroj: firemní intranet, tisková zpráva HyperMedia.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).