Hlavní navigace

iDnes spustil vlastní vyhledávač zájezdů, do roka chce mezi elitu

3. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Mediální skupina MAFRA spustila při zpravodajském serveru iDnes nový vyhledávač zájezdů běžící na adrese http://dovolena.idnes.cz. Své služby zde nabízí momentálně 19 cestovních kanceláří. V databázi je aktuálně 265 000 nabídek termínů zájezdů. Pokračuje tak dlouho probíhající pozvolný přesun iDnes z role čistokrevného zpravodajského serveru spíše k portálu s širokou paletou služeb různého charakteru.

Mediální skupina MAFRA spustila při zpravodajském serveru iDnes nový vyhledávač zájezdů běžící na adrese http://dovole­na.idnes.cz. Své služby zde nabízí momentálně 19 cestovních kanceláří. V databázi je aktuálně 265 000 nabídek termínů zájezdů. Pokračuje tak dlouho probíhající pozvolný přesun iDnes z role čistokrevného zpravodajského serveru spíše k portálu s širokou paletou služeb různého charakteru.

Dovolena.idnes.cz rozšíří řadu SME projektů z rodiny iDnes a iDnes tak bude návštěvníkům nabízet kompletní služby od výběru práce, nemovitosti a automobilu až po vysněnou dovolenou. Našim cílem je být do roka fungování na předních pozicích mezi servery s nabídkou zájezdů,  uvedl Josef Kubíček, vedoucí portálových a komunitních služeb iDnes.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).