Hlavní navigace

IGNUM za příplatek prodlouží doménu i zapomnětlivcům

7. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost IGNUM přišla s novou službou pro zapomnětlivé držitele domén. Zákazníkům, kteří si jejím prostřednictvím registrují doménu s koncovkou .eu, nyní poskytuje tzv. pojistku. Při aktivaci pojistky IGNUM zajistí prodloužení domény, i když zákazník z nějakého důvodu neprovede potřebné kroky sám (na základě upozornění na blížící se expiraci domény). Pilotně se tato pojistka týká jen domén s jednotnou koncovkou Evropské unie. Firma uvádí, že její zákazníci obnovují až deset procent domén,…

Společnost IGNUM přišla s novou službou pro zapomnětlivé držitele domén. Zákazníkům, kteří si jejím prostřednictvím registrují doménu s koncovkou .eu, nyní poskytuje tzv. pojistku. Při aktivaci pojistky IGNUM zajistí prodloužení domény, i když zákazník z nějakého důvodu neprovede potřebné kroky sám (na základě upozornění na blížící se expiraci domény). Pilotně se tato pojistka týká jen domén s jednotnou koncovkou Evropské unie. Firma uvádí, že její zákazníci obnovují až deset procent domén, které již expirovaly. Mezi největší zapomnětlivce patří ti, kteří si doménu registrují na několik let dopředu.

Pojistku mohou aktivovat noví i stávající zákazníci společnosti. Do konce října je možné využít zaváděcí ceny ve výši 100 korun. Poté už bude služba zpoplatněna dvojnásobně. Pojistka se platí jednorázově a zaniká v okamžiku, kdy IGNUM provede prodloužení domény při opomenutí zákazníka. Pak je nutné pro pojištění zase na další období znovu zaplatit. Samozřejmě se IGNUM ozve i s registračním poplatkem dle svého aktuálního ceníku. Přehled cenových nabídek registrátorů nabízí naše doménová sekce. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).