Hlavní navigace

IM klient Fring pro chyté mobily podporuje ICQ

22. 8. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Populární ICQ je další komunikační službou, kterou podporuje instant-messagingový klient Fring pro chytré mobilní telefony, komunikátory a kapesní počítače. Program, který je ještě stále ve stádiu betaverze, vedle ICQ přináší na displeje mobilních telefonů také Skype, Windows Live Messenger, Google Talk a podporu SIP. Jelikož vedle textu pracuje i s videem a hlasem, je ideální použít připojení přes WiFi nebo v rámci sítí třetí generace. Databázi WiFi hotspotů naleznete i zde na Lupě. Fring je…

Populární ICQ je další komunikační službou, kterou podporuje instant-messagingový klient Fring pro chytré mobilní telefony, komunikátory a kapesní počítače. Program, který je ještě stále ve stádiu betaverze, vedle ICQ přináší na displeje mobilních telefonů také Skype, Windows Live Messenger, Google Talk a podporu SIP. Jelikož vedle textu pracuje i s videem a hlasem, je ideální použít připojení přes WiFi nebo v rámci sítí třetí generace. Databázi WiFi hotspotů naleznete i zde na Lupě. Fring je zdarma a vyžaduje operační systém Symbian 8, Symbian 9, Windows Mobile 5 nebo Windows Mobile 6 (tip zaslal čtenář Josef Krátký, děkujeme)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).