Hlavní navigace

Internet Astra2Connect dosáhl 50 tisíc abonentů a zrychluje

7. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
7. 10. 2009

Satelitní internet od společnosti SES Astra s názvem Astra2Connect dosáhl k dnešnímu dni více než 50 tisíc předplatitelů. V souvislosti se zvyšující se potřebou rychlosti vyhovuje svým zákazníkům a přichází s novým produktem 4096/360 kbps. Tato rychlost už je výhodná nejen pro pohodlnější surfování a stahování dat, ale také už vyhovuje potřebám VOIP telefonie.

ČTĚTE TAKÉ: Skylink už prodal na čtyři stovky satelitního připojení k internetu

Astra2Connect v současné době začíná na rychlosti 256 kbps a končí právě na 4 Mbps. Satelitní operátor nabízí svůj produkt od roku 2007 a nedávno se jeho partnerem v České republice a na Slovensku stala platforma Skylink. Poslední čísla z konce července hovoří o tom, že se jí podařilo prodat přibližně tři až čtyři stovky kusů tohoto produktu. V současné době je internet Astra2Connect dostupný ve čtrnácti státech po celé Evropě. Tato služba expandovala také do Afriky, kde je nabízena v deseti zemích.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).