Hlavní navigace

Internet Billboard bude dodávat reklamu do televizních settop boxů

4. 5. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Reklamu do digitálních televizních set-top boxů bude dodávat společnost Internet Billboard. Půjde o JPEG, které se na televizi zobrazí po dobu přepínání mezi televizními kanály, která je u digitálního IPTV vysílání poměrně dlouhá. Internet Billboard je dodavatelem technologie, reklamu si budou zajišťovat jednotliví provozovatelé distribučních sítí a bude pro ně představovat další příjem z IPTV. V první fázi bude spolupráce zahájena s O2TV a některými regionálními IPTV sítěmi, u UPC zatím taková…

Reklamu do digitálních televizních set-top boxů bude dodávat společnost Internet Billboard. Půjde o JPEG, které se na televizi zobrazí po dobu přepínání mezi televizními kanály, která je u digitálního IPTV vysílání poměrně dlouhá. Internet Billboard je dodavatelem technologie, reklamu si budou zajišťovat jednotliví provozovatelé distribučních sítí a bude pro ně představovat další příjem z IPTV. V první fázi bude spolupráce zahájena s O2TV a některými regionálními IPTV sítěmi, u UPC zatím taková forma reklamy fungovat nebude. Zaznamenáno na IAC2011.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).