Hlavní navigace

Internet Info potvrzuje nákup služby Weblogy.cz

4. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Internet Info rozšířilo portfolio svých služeb nákupem serveru Weblogy.cz. Weblogy se dlouhodobě úspěšně zabývají monitoringem blogů z oblasti internetového dění, webdesignu a technologií. Služba Weblogy.cz se díky svým čtenářům a tématickému zaměření výborně doplňuje s naším serverem Lupa.cz. Uvažovali jsme dokonce o vytvoření podobného konceptu, ale nemělo smysl vytvářet pouhou kopii úspěšné služby. Jsem proto velmi rád, že se nám ji nyní podařilo získat,

Internet Info rozšířilo portfolio svých služeb nákupem serveru Weblogy.cz. Weblogy se dlouhodobě úspěšně zabývají monitoringem blogů z oblasti internetového dění, webdesignu a technologií.

Služba Weblogy.cz se díky svým čtenářům a tématickému zaměření výborně doplňuje s naším serverem Lupa.cz. Uvažovali jsme dokonce o vytvoření podobného konceptu, ale nemělo smysl vytvářet pouhou kopii úspěšné služby. Jsem proto velmi rád, že se nám ji nyní podařilo získat, vyjádřil se k nákup Marek Antoš, ředitel vydavatelství. Hlavním cílem je nyní bezproblémový přechod služby pod křídla společnosti. V nejbližší době neplánujeme žádné zásadní změny, drobná vylepšení budeme doplňovat postupně, ujišťuje ještě Antoš.

Společnost Internet Info službu ve finále vydražila za konečnou cenu 260 tisíc korun. O službu v dražbě projevilo zájem například také Jyxo, Ataxo nebo Superhosting.cz­.Weblogy dnes monitorují kolem 150 zdrojů, autory blogů přitom tvoří většina známých osobností české internetové komunity od provozovatelů webů, novinářů, přes specialisty na internetový marketing, či webdesign, až po tvůrce webového obsahu. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).