Hlavní navigace

Internet Info převzalo služby Jagg.cz a MojeLinky.sk

29. 8. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost Internet Info, provozovatel řady webů včetně Lupy, převzala linkovací služby Jagg.cz a MojeLinky.sk. Služby Jagg.cz a MojeLinky.sk chápeme jako přirozené a vhodné doplnění našeho portfolia, které na českém internetu pokrývá širokou oblast od specializovaného zpravodajství, přes monitoring návštěvnosti až po poradenství v rámci internetového marketingu. Komunitní sdílení internetových odkazů přesně zapadá do naší firemní strategie a snahy o podchycení nastupujících trendů na Internetu…

Společnost Internet Info, provozovatel řady webů včetně Lupy, převzala linkovací služby Jagg.cz a MojeLinky.sk. Služby Jagg.cz a MojeLinky.sk chápeme jako přirozené a vhodné doplnění našeho portfolia, které na českém internetu pokrývá širokou oblast od specializovaného zpravodajství, přes monitoring návštěvnosti až po poradenství v rámci internetového marketingu. Komunitní sdílení internetových odkazů přesně zapadá do naší firemní strategie a snahy o podchycení nastupujících trendů na Internetu, vysvětluje nákup obou služeb Ján Simkanič, výkonný ředitel společnosti Internet Info.

Hlavním smyslem webů Jagg.cz a MojeLinky.sk je sdílení odkazů na zajímavé webové stránky. Pokud se vám bude například na Lupě líbit nějaký článek či zprávička, můžete se o odkaz podělit s ostatními uživateli zmíněných služeb. Odkaz pro rychlé sdílení odkazu naleznete pod každým článkem nebo zprávičkou. Všechny vložené příspěvky lze libovolně tagovat, neboli označit charakteristikou, podle níž se potom odkazy snáze vyhledávají. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).