Hlavní navigace

Internet od UPC: dosažení mety 300 000 zákazníků

24. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kabelový operátor UPC dnes oznámil, že počet zákazníků využívajících jeho vysokorychlostní internetové připojení dosáhl tento měsíc hranice 300 000 lidí. Brzké dosažení této mety se dalo očekávat již po oznámení výsledků za třetí kvartál tohoto roku. Jednoduchá dostupnost, jednoduchá instalace a technická podpora. To vede k tomu, že náš Internet vychází jako uživatelsky nejpřátelštější nejen v průzkumech a novinových anketách, ale i v internetových diskusích, tvrdí Václav Bartoň, generální…

Kabelový operátor UPC dnes oznámil, že počet zákazníků využívajících jeho vysokorychlostní internetové připojení dosáhl tento měsíc hranice 300 000 lidí. Brzké dosažení této mety se dalo očekávat již po oznámení výsledků za třetí kvartál tohoto roku. Jednoduchá dostupnost, jednoduchá instalace a technická podpora. To vede k tomu, že náš Internet vychází jako uživatelsky nejpřátelštější nejen v průzkumech a novinových anketách, ale i v internetových diskusích, tvrdí Václav Bartoň, generální ředitel UPC v České republice. (Tisková zpráva)

Realita je ovšem poněkud odlišná. Právě v internetových diskuzích lze narazit na dlouhodobější kritiku právě technické podpory či zhoršení kvality připojení. S většími problémy se někteří klienti UPC potýkali naposledy tento víkend. František Malina, tiskový mluvčí UPC, v minulosti přiznal technické problémy kvůli přílivu nových klientů, ovšem měly být jen dočasného rázu. Letos na jaře si UPC připsalo nelichotivé vítězství anketě o „největší šmejd“, kterou spolupořádalo Sdružení obrany spotřebitelů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).