Hlavní navigace

Interval se dal na vydávání tiskových zpráv

6. 12. 2001
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Dnes se můžeme poprvé přesvědčit, jak to Roman Slavičínský myslel, když sliboval na Intervalu „pár zajímavých změn“. Kromě článku, jenž dosud na Intervalu vycházel jeden denně, najdete v dnešním vydání PR článek Tiscali znamená volnost, u kterého je jako autor uvedena „Redakce Interval.CZ“, a pod ním ohromný čtverec s reklamou na pevné linky. Vzhledem k tomu, že se Interval často znenadání změní, připravili jsme pro vás pro jistotu otisk obrazovky (PNG, 53 KB). A to jsme si v srpnu, když jsme…

Dnes se můžeme poprvé přesvědčit, jak to Roman Slavičínský myslel, když sliboval na Intervalu „pár zajímavých změn“. Kromě článku, jenž dosud na Intervalu vycházel jeden denně, najdete v dnešním vydání PR článek Tiscali znamená volnost, u kterého je jako autor uvedena „Redakce Interval.CZ“, a pod ním ohromný čtverec s reklamou na pevné linky. Vzhledem k tomu, že se Interval často znenadání změní, připravili jsme pro vás pro jistotu otisk obrazovky (PNG, 53 KB). A to jsme si v srpnu, když jsme vydali článek Martina Kopty Jak blufovat o médiích na webu, mysleli, že jde o nadsázku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).