Hlavní navigace

Jak proběhl Google Developer Day 2008 v Praze?

27. 10. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Minulý pátek se v Praze konala dlouho očekávaná akce společnosti Google. Byla určená zejména pro webové vývojáře a ačkoliv se zaměřovala pouze na technologie Googlu, náplň byla velmi pestrá. O čem bylo dvacet přednášek, ze kterých si mohli návštěvníci vybrat? Jak se akce povedla? Ohlédnutí za pražským setkáním Google Developer Day 2008 nabízí dnešní článek Jak proběhl Google Developer Day 2008 v Praze ze sekce Zdroják našeho sesterského serveru Root.cz. Na setkání nechyběl Jan Šedivý, vedoucí…

Minulý pátek se v Praze konala dlouho očekávaná akce společnosti Google. Byla určená zejména pro webové vývojáře a ačkoliv se zaměřovala pouze na technologie Googlu, náplň byla velmi pestrá. O čem bylo dvacet přednášek, ze kterých si mohli návštěvníci vybrat? Jak se akce povedla? Ohlédnutí za pražským setkáním Google Developer Day 2008 nabízí dnešní článek Jak proběhl Google Developer Day 2008 v Praze ze sekce Zdroják našeho sesterského serveru Root.cz. Na setkání nechyběl Jan Šedivý, vedoucí českých vývojářů Googlu v Krakově, s nímž jsme pro vás letos na jaře připravili rozhovor nejen o práci v Googlu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).