Hlavní navigace

Jak to bude s novými formáty videa ve Windows Vista

25. 8. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Včera a dnes dopoledne přinesly některé zahraniční i české servery zprávu, že při využití 32bitové edice narozdíl od 64bitové verze Windows Vista nebude možné přehrávání nových formátů videa HD DVD a Blu-ray. Microsoft však tuto zprávu dementoval. Podpora přehrávání konkrétních formátů bude výhradně na autorech daného softwarového přehrávače, který se uživatel rozhodne používat. Windows Vista jako taková nebudou žádnému programu třetí strany bránit v přehrávání videoformátů nové generace. …

Včera a dnes dopoledne přinesly některé zahraniční i české servery zprávu, že při využití 32bitové edice narozdíl od 64bitové verze Windows Vista nebude možné přehrávání nových formátů videa HD DVD a Blu-ray. Microsoft však tuto zprávu dementoval. Podpora přehrávání konkrétních formátů bude výhradně na autorech daného softwarového přehrávače, který se uživatel rozhodne používat. Windows Vista jako taková nebudou žádnému programu třetí strany bránit v přehrávání videoformátů nové generace. (Microsoft Watch)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).