Hlavní navigace

Jaký bude další vývoj prohlížeče Flock?

28. 5. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Flock, jeden z alternativních prohlížečů využívajících jádro Gecko, se pozvolna blíží k verzi 0.9, která je nyní další na řadě (verze 0.8 bude přeskočena) a pak už konečně přijde Flock 1.0. Verze 0.9 vyjde během několika týdnů. Flock bývá občas označován za prohlížeč budoucnosti. Vedle tradičních funkcí totiž nabízí napojení na řadu služeb pro sdílení odkazů, sdílení fotografií, blogování či přístup k informacím a zpravodajství. (JasnaPaka Blog)

Flock, jeden z alternativních prohlížečů využívajících jádro Gecko, se pozvolna blíží k verzi 0.9, která je nyní další na řadě (verze 0.8 bude přeskočena) a pak už konečně přijde Flock 1.0. Verze 0.9 vyjde během několika týdnů.

Flock bývá občas označován za prohlížeč budoucnosti. Vedle tradičních funkcí totiž nabízí napojení na řadu služeb pro sdílení odkazů, sdílení fotografií, blogování či přístup k informacím a zpravodajství. (JasnaPaka Blog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).