Hlavní navigace

Jaromír Bosák bude mít pořad na Radiu 1. Chystají se i další změny

31. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
31. 3. 2010

TATO ZPRÁVA JE APRÍLOVÝ ŽERT Pražské alternativní Radio 1 chystá od dubna změny v programovém schématu, které spočívají především v zavedení několika nových tematických magazínů a úpravě těch stávajících. Radio 1 se rozhodlo vyslyšet četné prosby svých posluchačů. Nově tedy budou ve vysílání akcentována taková témata, která současné posluchače dokážou zaujmout, sdělila mluvčí stanice Klára Vlková.

K TÉMATU: Radio Wave čekají změny, naznačil ředitel Českého rozhlasu. Je příliš úzce zaměřené

Nově se na Radiu 1 objeví pravidelný ekonomický servis Barva peněž s Alešem Vojířem, zástupcem šéfredaktorky týdeníku Ekonom, který doposud chodíval do tohoto rádia představovat aktuální vydání Ekonoma. Na Radiu 1 začne externě moderovat také sportovní komentátor České televize Jaromír Bosák, který bude mít na starost nový pořad Rozcvička s Jaromírem Bosákem.

Přichystána je také právní poradna Petra Ostrouchova (advokáta a majitele vydavatelství Animal Music) Ošemetné paragrafy a pořad věnovaný zdraví a dotazům posluchačů Lékař léčí, hudba uzdravuje, který připravuje MUDr. Jiří Urban (internista Thomayerovy nemocnice). Seriál o výživě a vaření Andělská kuchyně připravuje pro Radio 1 Hana Michopulu (nezávislá publicistka), dodává Vlková.

ebf - partner 1

Místo noční Seance Josefa Sedloně začne Radio 1 vysílat pořad Noc s věštcem. Určitou proměnou projde pořad o designu Disegno, který se víc zaměří na praktičtější informace o bydlení a doplní ho poradna, jak si zařídit hypotéku. Podobným „faceliftem“ projde během roku 2010 většina pořadů Radia 1. Věříme, že naše posluchače chystané změny příjemně překvapí a že si nové pořady oblíbí, uvedla mluvčí stanice.

UPOZORNĚNÍ: Tato zpráva je podle Radia 1 aprílovým žertem. Mluvčí rádia Klára Vlková ji médiím rozeslala již včera večer, 30. března.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).