Hlavní navigace

Dětský kanál JimJam nabídne českou premiéru Pižly Mžika, oceněného Emmy

25. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 1. 2011

Oblíbený dětský seriál Příhody Pižly Mžika (v anglickém originále Jackers!), který získal prestižní televizní cenu Emmy a další ocenění, uvede v české premiéře placený kabelový a satelitní kanál JimJam. Informoval o tom Jakub Švestka ze společnosti Chello Central Europe, která JimJam zastupuje na českém a slovenském trhu.

K TÉMATU: Dětský kanál Jim Jam od února 2010 s novou grafikou i pořady

Seriál Příhody Pižly Mžika je ideálním zábavně-vzdělávacím pořadem pro děti od tří do sedmi let. Jednotlivé epizody naučí prostřednictvím dobrodružných příběhů prasátka Pižly a jeho zvířecích kamarádů správnému chování a kladným vlastnostem, například zodpovědnosti, pravdomluvnosti, čestnosti, respektu k ostatním, přátelství, úctě ke stáří nebo týmové spolupráci. V dětech rovněž prohlubuje zájem o historii vlastní rodiny, vysvětluje Švestka.

BRAND24

Z ARCHIVU: Česká verze dětského kanálu JimJam začne vysílat 3. prosince 2007

Tvůrci seriálu pracovali s nejnovějšími vědeckými výzkumy, podle nichž jsou pro děti takovéto příběhy velmi přínosné. Protože autoři chtěli, aby Příběhy Pižly Mžika byly nejen přitažlivé, ale také poučné, vznikly za spolupráce s odbornou poradkyní v oblasti dětského vzdělávání, doktorkou Iris Sroka, dodává Švestka. Podrobnosti k seriálu nabídne JimJam i na svém webu www.jimjam.tv.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).