Hlavní navigace

JOJ Plus má za sebou rekordní týden. Plánuje vysílání v HD rozlišení

25. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
25. 7. 2011

Mimořádně úspěšný týden má za sebou slovenská televize JOJ Plus, druhý program tamního kanálu TV JOJ. Podařilo se jí dosáhnout doposud nejvyšší sledovanosti od doby, kdy je součástí takzvaného peoplemetrového měření. Její celodenní podíl se dostal téměř na 5 %. Konkrétně šlo o 4,9 %. U mužů ve věku od 12 do 54 let byl týdenní podíl dokonce 5,7 %.

Z ARCHIVU: TV JOJ změnila kompletně grafiku včetně zpravodajství

Nejúspěšnějšími pořady uplynulého týdne na Plusce byly čtvrteční film Jdi na to! s ratingem 3,1 % a podílem 9,7 %, pondělní kriminálky CSI: Kriminálka New York – podíl 8,2 % a CSI: Kriminálka Miami – podíl 7,6 % a středeční Ninja Factor s podílem 6 %, upřesnil vedoucí PR televize JOJ Jozef Gogola. JOJ Plus dokonce minulý týden hned třikrát porazila ve sledovanosti Jednotku Slovenské televize, když měla v rozmezí od pondělí do středy průměrný podíl 5,5 %.

cif 24 - early cena - média

ČTĚTE TAKÉ: Markíza trvá na vyřazení z programových nabídek v Česku. Co na to operátoři?

Na podzim ale chystá pro své diváky JOJ Plus jednu výraznou novinku – vysílání ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). V kontaktním pořadu s diváky na webu Husté.sk to bez bližších podrobností konstatoval generální ředitel televize JOJ František Borovský. Prozatím tak ani není jasné, zda bude program pouze součástí kabelových nebo IPTV operátorů, případně zda se objeví i na satelitu. Ano, už tento podzim budeme vysílat v HD JOJ i JOJ Plus, uvedl Borovský.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).