Hlavní navigace

Joost otevírá své brány široké veřejnosti

2. 10. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Internetová televize Joost, za kterou stojí tvůrci služby Skype, je už dostupná široké internetové veřejnosti bez nutnosti čekat na pozvání. Stačí si stáhnout klienta ve verzi 1.0 beta a posléze provést bezplatnou registraci. Klient je dostupný pro Windows Vista a Windows XP. Uživatelé Windows XP ale musí mít ještě druhý servisní balíček a poslední dostupnou verzi knihoven Direct X. K dispozici je i verze pro Mac OS X od verze 10.4 výše. Joost má nyní přes 250 televizních kanálů a k vidění je…

Internetová televize Joost, za kterou stojí tvůrci služby Skype, je už dostupná široké internetové veřejnosti bez nutnosti čekat na pozvání. Stačí si stáhnout klienta ve verzi 1.0 beta a posléze provést bezplatnou registraci. Klient je dostupný pro Windows Vista a Windows XP. Uživatelé Windows XP ale musí mít ještě druhý servisní balíček a poslední dostupnou verzi knihoven Direct X. K dispozici je i verze pro Mac OS X od verze 10.4 výše. Joost má nyní přes 250 televizních kanálů a k vidění je více než 15.000 televizních show. (Ars Technica)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).