Hlavní navigace

Josef Klíma bude mít své pravidelné komentáře v rádiu

10. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 6. 2009

Bývalá ikona novácké žurnalistiky Josef Klíma bude moderovat na Rádiu Classic FM. Informoval o tom server iDNES.cz, který je vlastnicky na tuto rozhlasovou stanici napojený. I když mluvit o moderování, není úplně přesné. Klíma totiž bude mít na Classic FM, jenž vysílá v Praze na frekvenci 98.7 MHz, pravidelné komentáře, které se budou vysílat s týdenní periodicitou a následně ve dvou reprízách.

BRAND24

K TÉMATU: Josef Klíma zřejmě zakotví v Z1

Pořad se bude jmenovat Josef Klíma: Vlastníma očima. Komentáře tak trochu paradoxně budou připomínat název formátu Na vlastní oči, ze kterého tento investigativní novinář odešel. Ti, kteří nebudou v dosahu rozhlasových vln, budou moci naladit Classic FM prostřednictvím internetu. O Klímovi se hovoří také v souvislosti se zpravodajskou stanicí Z1, ani jedna strana však v tuto chvíli zatím nechce jednání komentovat. Mezi Televizí Z1 a panem Klímou probíhají jednání o případné spolupráci, která však v tuto chvíli ještě nejsou uzavřena. Detaily o možné formě spolupráce proto nebudeme zatím blíže specifikovat, uvedla nedávno mluvčí stanice Ivana Dubášová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).